Sång:

Erika Olsson

Email: erika@loudandclearband.com

 Sångkarriären började redan som liten då hon joddlade för mamma och pappa på bondgården i Ekeby utanför Uppsala. Det visade sig att Erika sjöng så vackert att det blev sång på både estetlinjen, folkhögskolan i värmlandskogarna och sedan pluggade hon till musiklärare/Sångpedagog på musikhögskolan i Örebro vilket hon nu jobbar som.

 


Gitarr & Kör:

Gustav Hammarlind

Email: Gustav@loudandclearband.com

 

En Örebrokille som pluggat musik både på folkhögskola och musikhögskola. Detta märks tydligt när fingrarna med lätthet far fram över gitarrhalsen och det blir allt från hårdrocksriff till stämningsfulla balladtoner. 

 
 

 

Bas & Kör:

Morgens Widmark

Email: morre@loudandclearband.com

 En basist från Laxå som började spela bas innan han ens kunde gå (det kan man tro i alla fall). Han har spelat allt från hårdrock till dansmusik och det är det som gjort honom till en väldigt duktig och musikalisk man.
Då och då lägger han även stämsång i refrängerna.

 

 

Klaviatur & Kör:

Andreas Svensson

Email: andreas@loudandclearband.com

 

En smålandskille som vet hur man ska låta fingrarna dansa över tangenterna. Från att ha lärt sig spela brandbils tutande på bara två tangenter spelar han nu allt från klassisk musik till pop & rock så man blir tårögd. Han har läst musiklinjen på Oskarshamns folkhögskola och har läst till musiklärare på musikhögskolan i Örebro.

 


 

Trummor & Kör:

Håkan Olsson

Email: info@loudandclearband.com

En trumslammrare från Hasselfors som började sin karriär som Keyboardist men insåg snart att det var roligare när det skramla lite mer. Han har spelat trummor sedan han började åka moppe och har spelat allt från revytruddilutter till rock & pop genom åren. Därav har han faktiskt lärt sig att hålla takten.