Sång:

Erika Olsson

Email: erika@loudandclearband.com
 

 Sångkarriären började redan som liten då hon joddlade för mamma och pappa på bondgården i Ekeby utanför Uppsala. Det visade sig att Erika sjöng så vackert att det blev sång på både estetlinjen, folkhögskolan i värmlandskogarna och sedan pluggade hon till musiklärare/Sångpedagog på musikhögskolan i Örebro vilket hon nu jobbar som.

 


Gitarr & Kör:

Gustav Hammarlind

Email: Gustav@loudandclearband.com

 

En Örebrokille som pluggat musik både på folkhögskola och musikhögskola. Detta märks tydligt när fingrarna med lätthet far fram över gitarrhalsen och det blir allt från hårdrocksriff till stämningsfulla balladtoner. 


 

 

Bas & Kör:

Morgens Widmark

Email: morre@loudandclearband.com
 

 En basist från Laxå som började spela bas innan han ens kunde gå (det kan man tro i alla fall). Han har spelat allt från hårdrock till dansmusik och det är det som gjort honom till en väldigt duktig och musikalisk man.
Då och då lägger han även stämsång i refrängerna.

 

 

Klaviatur & Kör:

Klara Vading

Email: klara@loudandclearband.com

 

En Upplandstös från Östhammar som testade att både blåsa i trumpet och knäppa på gitarr innan hon till slut landade vid en keyboard som hon nu med lätthet låter fingrarna dansa över tangenterna på.
Klara har utbildat sig inom arrangering och komposition vid musikhögskolan i Örebro och som keyboardist utbildade hon sig på Musicians Institute i Los Angeles. 

Trummor:

Håkan Olsson

Email: info@loudandclearband.com
 

En trumslammrare från Hasselfors som började sin karriär som Keyboardist men insåg snart att det var roligare när det skramla lite mer. Han har spelat trummor sedan han började åka moppe och har spelat allt från revytruddilutter till rock & pop genom åren. Därav har han faktiskt lärt sig att hålla takten.